Hoe helpt uw mening?

  • TRANSPARANTIE

    Uw mening maakt de kwaliteit van de dienstverlening van Hercuton inzichtelijk en ervaringen transparant.

  • Juiste keuze maken

    Uw mening helpt andere klanten met betrouwbare informatie over het werken met Hercuton.

  • Kwaliteitsverbetering

    Uw mening helpt Hercuton de kwaliteit klantgericht te verbeteren en projecten nog leuker te maken.

Over Hercuton

Hercuton is een Design & Build organisatie gespecialiseerd in het conceptmatig realiseren van turnkey bedrijfspanden in prefab beton. Wij geloven in conceptmatig bouwen, in LEGOlisering. Wij vinden het onlogisch om per project steeds opnieuw het wiel uit te vinden. Om een structurele bijdrage te leveren aan de voorsprong die wij onze opdrachtgevers beloven, verleggen wij continu onze grenzen.

Als innovatieve full service organisatie nemen wij de verantwoording voor het héle bouwtraject. Van locatiekeuze en eerste schets tot en met sleutelklare oplevering en nazorg. Met onze bedrijfspanden helpen wij u blijvend op voorsprong. Op het gebied van duurzaamheid, kostenbesparing, efficiency, onderhoud, uitstraling én waardebehoud.
Meer over Hercuton

Over Tevreden.nl

Tevreden.nl is een toonaangevend bureau op het gebied van klant- en medewerkertevredenheidsonderzoek. Wij bieden totaaloplossingen aan een verscheidenheid van dienstverlenende bedrijven en instanties.

Door branchebrede of organisatie-specifieke onderzoeksoplossingen te ontwikkelen kunnen organisaties doorlopend de tevredenheid van klanten en medewerkers in kaart brengen.